Suuntaamme Vääksyn kanavalta kohti Vesijärven kalaisia vesiä. Oppaan avulla etsimme parhaat kalapaikat ja aktiiviset kalat. Kalastamme pääasiassa jigeillä heittäen, nauttien samalla kesäillan tunnelmasta. Yleisimmät saaliit ovat ahven, hauki ja kuha. Retki sopii myös lapsille ja aloittelijoille.

Tämä retki toteutetaan, vaikka lähtijöitä olisi vain yksi!

Lähtö: klo 17 Vääksyn kanavalta
Kesto: n. 4 tuntia
Asiakasmäärä: 1-4 henkilöä
Hinta: 139€/hlö
Hinta sisältää: Ammattitaitoisen oppaan palvelut, täysin kalastukseen varustellun veneen, polttoaineet, kalastusvälineet, paukkuliivit ja mukavaa aikaa vesillä!
Mukaan tarvitset: Sään mukainen lämmin ja tuulenpitävä vaatetus, maksetun kalastonhoitomaksun (18-64v.) ja reipasta mieltä. Tarvittaessa hankimme 6 € kalastonhoitomaksun puolestasi.

Veneemme on täysin kalastukseen varusteltu: keulasähkömoottori gps-ankkurilla, karttaplotteri, kaikuluotain ja viistokaikuluotain. Lisäksi kiertovesisumppu pitää mukaan valikoidut saaliskalat tuoreina lämpiminäkin kesäpäivinä.

Kalastusretket toteutetaan vastuullisen kalastuksen periaatteita noudattaen. Mukaan otettavat ruokakalat valitaan välikoon kaloista. Suurimmat yksilöt antavat unohtumattomia elämyksiä myös vapautettuina ja ovat monella tapaa arvokkaampia vedessä kuin lautasella. Pyrimme noudattamaan otettavien kalojen osalta seuraavia mittoja:

  • Kuha: 42-65 cm
  • Hauki: 50-90 cm
  • Ahven: alle 40 cm

Ota yhteyttä ja nauti kesästä:
johannes@lakelandoutdoors.fi
040-7352748

Voit maksaa retkemme paikan päällä käteisellä tai kortilla. Laskutus on mahdollista ennakkovarauksille ja yrityksille.