previous arrow
next arrow
Slider

Heittokalastus

Heittokalastus on monipuolinen ja tapahtumarikas kalastusmuoto, joka vie helposti mukanaan. Kohdekaloina ovat pääasiassa ahven, kuha ja hauki. Aktiivisen ahvenparven osuessa kohdalle voi vapa taipua jokaisella heitolla, mikä saa väkisinkin hymyn naamalle. Hauen heittokalastuksessa pääset kokemaan tulisia tärppejä, jolloin on parasta pitää vavasta tukevasti kiinni. Aika kuluu usein todella nopeasti kalastuksesta nauttien, eikä 6 tunnin retki tunnu lainkaan pitkältä.

Kalastusmuoto valitaan olosuhteiden ja toiveidenne mukaan esim. hauen heittokalastuksesta ahvenen tai kuhan jigaukseen. Pidemmällä retkellä ehdimme kokeilla monta erilaista tekniikkaa.

Vene on täysin kalastukseen varusteltu Tracker Tundra 18: keulasähkömoottori gps-ankkurilla, karttaplotteri, kaikuluotain ja viistokaikuluotain. Lisäksi kiertovesisumppu pitää mukaan valikoidut saaliskalat tuoreina lämpiminäkin kesäpäivinä.

Kalastusretket toteutetaan vastuullisen kalastuksen periaatteita noudattaen. Mukaan otettavat ruokakalat valitaan välikoon kaloista. Suurimmat yksilöt antavat unohtumattomia elämyksiä myös vapautettuina ja ovat monella tapaa arvokkaampia vedessä kuin lautasella. Pyrimme noudattamaan otettavien kalojen osalta seuraavia mittoja:

  • Kuha: 42-65 cm
  • Hauki: 50-90 cm
  • Ahven: alle 40 cm

Ajankohta: touko- lokakuu
Henkilömäärä:
1 – 4 henkilöä
Hinta: 470 €/4h, lisätunnit 65 €/h (sis. alv 10 %)
Hintaan sisältyy: ammattitaitoisen oppaan palvelut, vene, polttoaineet, kelluntaliivit, kalastusvälineet ja rutkasti hyvää aikaa vesillä!
Pientä lisäkorvausta vastaan järjestämme myös:

  • Eväshetki saaressa nuotion ääressä retken aikana toteutettuna sisältäen nokipannukahvin tai teen, makkaran ja eväsleivän. Hinta: 25 € / henkilö
  • Asiakkaan kalastusluvat: Kalastonhoitomaksu 6 €/vrk

Ota yhteyttä ja nauti kesästä:
johannes@lakelandoutdoors.fi
040-7352748

Voit maksaa retkemme paikan päällä käteisellä tai kortilla. Laskutus on mahdollista ennakkovarauksille ja yrityksille.